Skip to main content
Home » Astma og Allergi » [Opskrift] Glutenfri og luftigt pølsebrød
Astma og Allergi

[Opskrift] Glutenfri og luftigt pølsebrød

glutenfri hotdog
glutenfri hotdog
Foto: www.Klidmoster.dk

Glutenfrit brød kan godt være lidt tungt i det. Men med den her opskrift kan du få luftige og lidt svampede pølsebrød – perfekt til en glutenfri hotdog.

Ingredienser

(8 stk.)

  • 50 g loppefrøskaller (Gul eller grøn HUSK)
  • 20 g kartoffelfiber (Naturlic eller Pofiber)
  • 25 g kokosfibermel
  • 1 tsk urtesalt
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 æg
  • 3 dl kogende vand

Sådan gør du

Bland alle de tørre ting sammen. Pisk æggene let. Kom citronsaft og æg i det tørre og rør det hurtigt sammen. Tilsæt det kogende vand og rør dejen homogen. Lad dejen hvile i 5 minutter. Form til 8 aflange pølsebrød og bag dem i 30-35 minutter ved 150°C varmluft – eller 175°C i alm ovn. Lad de færdigbagte pølsebrød køle af på en rist.

Next article