Glutenfrit brød kan godt være lidt tungt i det. Men med den her opskrift kan du få luftige og lidt svampede pølsebrød – perfekt til en glutenfri hotdog.
Ingredienser
(8 stk.)
- 50 g loppefrøskaller (Gul eller grøn HUSK)
- 20 g kartoffelfiber (Naturlic eller Pofiber)
- 25 g kokosfibermel
- 1 tsk urtesalt
- 2 tsk bagepulver
- 2 spsk citronsaft
- 4 æg
- 3 dl kogende vand
Sådan gør du
Bland alle de tørre ting sammen. Pisk æggene let. Kom citronsaft og æg i det tørre og rør det hurtigt sammen. Tilsæt det kogende vand og rør dejen homogen. Lad dejen hvile i 5 minutter. Form til 8 aflange pølsebrød og bag dem i 30-35 minutter ved 150°C varmluft – eller 175°C i alm ovn. Lad de færdigbagte pølsebrød køle af på en rist.